Newsletter

Etika i konkurencija

Pojava brojnih komplementarnih terapeuta povezana je s rastom javnog interesa prema tim terapijama. Kako bismo osigurali korisnicima slobodu izbora a istovremeno im pružili sigurnost, potrebno je poštovati edukacijske standarde za kompetentne terapeute kao i pridržavati se etičkih načela.

Upotreba ovog gornjeg logotipa od strane Tomatis® konzultanta jamstvo je učinkovitosti,  sigurnosti i profesionalizma.
Uređaji kojim se Tomatis
® konzultant koristi vjerno reproducira Tomatis® efekt.
Tomatis
® konzultant je prošao rigoroznu i temeljitu obuku i potpuno savladao pravilnu uporabu uređaja i tehnike unutar svoje specifične nadležnosti.

Kompetentan Tomatis® konzultant je stručnjak koji je svoje znanje i vještine stekao u institucijama koje službeno imaju pravo provoditi edukaciju za Tomatis® stručnjake a to je u ovom slučaju - jedino Tomatis Developpement iz Luxembourga.

Uz to Tomatis® konzultant trebao bi biti pošten i odgovoran kako bi mogao pomoći svojim korisnicima na najbolji mogući način.

Tomatis metoda® je snažna i efikasna terapija ali zahtjeva puno od korisnika, odnosno roditelja korisnika. Nitko ne dobiva nešto za ništa. Svaki korisnik nosi značajnu odgovornost za izbor svog terapeuta kao i za terapiju.

 

O mojim kompetencijama Tomatis® konzultanta (nivo 4):
http://www.tomatis.com/en/find-us/locale/center-details/integrative-health-center-tomatis-centar-zagreb.html