Newsletter

O nama

Integrative Health Center učinili smo mjestom koje korisnicima pomaže uspostaviti izgubljenu ravnotežu čitavog organizma, ali i predstavlja i podučava o metodama koje mogu napraviti bitnu razliku u kvaliteti života. Model integrativne skrbi odnosi se na povećanje harmonije i koherentnosti cijelog bića i integrativna skrb usmjerena je na osobu, a ne na bolest ili terapiju. Integrative Health Center je društvo koje kombinira istraživanja i savjete svima o tome kako mogu dostići svoj puni potencijal. Vjerujemo da ga svatko može ostvariti.

Integrative Health center je centar za cjelovito zdravlje smješten u Zagrebu, u poslovno-stambenom kompleksu Centar Bundek, u ulici Ede Murtića 9.

Pružamo savjete o održavanju optimalnog stanja i zdravlja. Pozivamo vas da nam se pridružite u našoj misiji promicanja sigurne, učinkovite, na dokazima utemeljene, holističke zdravstvene zaštite usmjerene na osobu.

Centar je specijaliziran za integrativne i komplementarne pristupe zdravlju a radi s osobama svih dobi kako bi im pomogao u njihovim zdravstvenim problemima kao i poboljšao kvalitetu života.  Ako želite saznati više o metodama koje koristimo: Tomatis® metodi, integrativnoj medicini, funkcionalnoj medicini, homeopatiji, brain mappingu (qEEG & ERP), molimo Vas da nas kontaktirate - rado ćemo popričati s Vama.