Newsletter

Fitness mozga

Mozak je plastičan i ima sposobnost mijenjati se i prilagođavati. Recentna istraživanja su pokazala da mozak stvara nove neuronske putove i mijenja postojeće kako bi se prilagodio novim iskustvima do kraja života.

Neuroleadership neuroznanost tomatis

Oslobodite svoj potencijal i odaberite neuro-stimulaciju zvukom i naprednu tehnologiju TalksUp® i Solisten®  za treniranje mozga. Možete trenirati kod kuće ili na radnom mjestu a rezultati su trajni. Strukturirana auditivna stimulacija  koristi klasičnu glazbu,  uglavnom Mozarta, Gregorijanske korale i ljudski glas kako bi reaktivirali zvukom neuralne puteve kroz zrak i kosti.

Kompletan program treninga se sastoji od 45 do 90 sati podijeljenih u intenzivne blokove od 15 do 26 sati. Nakon svakog bloka radi se stanka od 4 do 5 tjedana za senzornu integraciju. Preporučujemo najviše do dva sata treninga dnevno.

Program treninga je lako slijediti i on ne zahtijeva posebnu pažnju: možete zadrijemati u udobnoj fotelji, rješavati zagonetke, križaljke ili bojati bojanke za odrasle. Modulirana glazba Mozarta i gregorijanskih korala je ugodna za slušati, iako se ne radi o uobičajnoj glazbi. Prije i nakon intenzivnog bloka susrest ćete se sa svojim konzultantom koji će prilagoditi program treninga za sljedeću fazu.

Blog