Newsletter

Nesanica

Mozak je plastičan i ima sposobnost mijenjati se i prilagođavati. Recentna istraživanja su pokazala da mozak stvara nove neuronske putove i mijenja postojeće kako bi se prilagodio novim iskustvima do kraja života.

Neuroleadership neuroznanost tomatis

Nesanica može uzrokovati depresiju, manjak pažnje i mnoge druge poremećaje. Između 60 i 90 posto svih bolesti pripisuju se stresu i simptomima stresa, dok je tek mali broj njih uzrokovan genetskim mutacijama ili lošim životnim stilovima.  Osobe s kroničnim stresom imaju problema s nesanicom i kontroliranjem emocija, a istraživanja pokazuju da osobe koje ne mogu propustiti negativne emocije mogu brzo razviti simptome depresije.

Aktigrafija se sve više koristi za procjenu ponašanja u snu / budnom stanju.  Studije su ustanovile da je aktigrafija korisna za istraživanje spavanja jer je jeftinija od polisomnografije. Za razliku od polisomnografije, aktigrafija omogućava da osoba bude pokretna i da nastavi svoju normalnu rutinu, dok se potrebni podaci bilježe u njegovom prirodnom okruženju.

Aktigrafija s ActTrustom podržava terapiju psihijatrijskih poremećaja poput ADHD-a i depresije.

Oslobodite svoj potencijal i odaberite neuro-stimulaciju zvukom i naprednu tehnologiju za treniranje mozga. Možete trenirati kod kuće ili na radnom mjestu a rezultati su trajni.

Kompletan program treninga se sastoji od 45 do 90 sati podijeljenih u intenzivne blokove od 15 do 26 sati. Nakon svakog bloka radi se stanka od 4 do 5 tjedana za senzornu integraciju. Preporučujemo najviše do dva sata treninga dnevno.

Program treninga je lako slijediti i on ne zahtijeva posebnu pažnju: možete zadrijemati u udobnoj fotelji, rješavati zagonetke, križaljke ili bojati bojanke za odrasle.