Newsletter

PAKETI

Cijena za ciklus Tomatis® neurosenzorne stimulacije za gotovinu ili debitnim i kreditnim karticama odjednom iznosi 500 EUR.

Cijena se odnosi na 1 ciklus Tomatis® metode od 13 dana (dnevno od 1/2 sata do 2h sata ovisno o neurološkoj dobi).

Cijena za dijagnostičku konzultaciju koja će procijeniti opseg poteškoća kao i mogući pozitivni učinak programa slušanja (mogućnosti / raspon poboljšanja) dok traje ova promotivna akcija - konzultacija je besplatna.

Dijagnostička konzultacija sadrži:

  • razgovor s odraslom osobom / djetetovim roditeljima o prirodi i opsegu problema, njihovim mogućim uzrocima (ako je poznat) uz predočenje medicinskih / psiholoških nalaza iz prethodnih testiranja (ako postoje), intervju s djetetom (ako je moguće), promatranje djeteta u društvenoj interakciji ili u igri. 
  • TLTS test slušanja (djeca koja se mogu ispitati) koji će pojasniti prirodu naznačenih problema, a zatim procijeniti domet, duljinu i fokus programa (bez obzira da li će to biti samo osnovnih 3 ciklusa slušanja ili će biti potreban dugoročni program). 
  • Nakon razmatranja i vrednovanja svih informacija na kraju dijagnostičke konzultacije vrednovat ćemo test slušanja, protumačit ćemo vam ga i preporučiti sljedeće korake (je li TOMATIS® metoda prikladna ili nije prikladna itd.).

Duljina te inicijalne konzultacije je obično 90 do 120 minuta.

Nakon što je odslušan ciklus od 10-13 dana, radi se ponovna procjena što nam omogućava da izmjerimo napredak i utvrdimo koje daljnje programe treba preporučiti. Dobiveni rezultati Tomatis® metodom su dugotrajni ili čak  trajni.

Savjetovanje putem e-maila za vrijeme trajanja programa je besplatno.

Depozit za korištenje uređaja kod kuće iznosi 200 EUR i ostavlja se kao garancija za eventualna oštećenja uređaja ili kašnjenja povrata uređaja.
Ako se uređaj uredno vrati, bez oštećenja i kašnjenja, depozit se u potpunosti vraća.

Blog